De Hemel, NBE met Bart Moeyaert.

Na tien jaar is het werk af: met Die Schopfung en Die Jahreszeiten van Josef Haydn als uitgangspunt creeerden de Vlaamse schrijver/dichter Bart Moeyaert en het NBE een eigen universum met De Schepping (2004) en Het Paradijs (2010). Met de laatste episode De Hemel (2015) wordt de cyclus afgerond en is het verhaal verteld. In de bijzondere voor het NBE gemaakte bewerking, klinken de zeven adagios van Haydns Sieben letzten Worte zoals ze nog nooit hebben geklonken, met Moeyaert zelf als begenadigd verteller.

Compositie Josef Haydn
Verteller Bart Moeyaert
Programma Die Sieben Letzten Worte
Bewerking Hans van der Heide

De Hemel is verschenen op CD! U kunt deze bestellen voor de speciale prijs van E17,50 (incl. verzendkosten). Vul dan deze bestelbon in en ontvang de CD als een van de eersten in huis. Releasedatum: 1 april.
Daarnaast wordt er ook een boek+CD uitgebracht (E25,- incl. verzendkosten). Het boek+CD kan ook via deze bestelbon worden gereserveerd!

Een reactie plaatsen