NBE Seizoen 2015 2016

Het programma voor seizoen 2015-2016 staat online! Komend seizoen staat helemaal in het teken van reizen: we delen het podium met asielzoekers van overal en nergens in Oost West Thuis Niet Best, in januari storten we ons in een Cubaans muzikaal avontuur, aansluitend vliegen wij naar Afrika voor een samenwerking met muziekhelden in Kinshasa en eenmaal thuis varen we verder op de woelige golven van de muziek van Robert Schumann, een componist die rusteloos rondreisde in zijn eigen ziel. Het eerste programma van het seizoen vat al deze reizen samen: Una Odissea, over de wederwaardigheden van de Odysseus die op zijn zwerftochten zichzelf leerde kennen. En natuurlijk wordt, traditiegetrouw, het publiek in het Amsterdamse Concertgebouw op 1 januari het nieuwe jaar ingeblazen met Het Nieuwjaarsconcert 2016.

Abonnement in Amsterdam
De concerten in Amsterdam zijn altijd razendsnel uitverkocht. Het is mogelijk om een abonnement samen te stellen, keuze uit alle programma’s in Muziekgebouw aan t IJ, Het Concertgebouw en Paradiso. Daarnaast is het bij een bestelling van minimaal drie concerten mogelijk om nu al kaarten te reserveren voor het spraakmakende Nieuwjaarsconcert. Klik hier om uw abonnement samen te stellen!

Seizoensbrochure ontvangen
Sta jij nog niet op de lijst om de brochure per post te ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang binnen enkele dagen NBEs seizoensbrochure!

Een reactie plaatsen